Lukuvinkit ystävyydestä

Minä luen sinulle -lukuhetki on yhdessäolon hetki, jonka teemana on Ystävyys. Lukuhetkissä maahanmuuttajat lukevat ääneen selkokielisiä kirjoja ja Selkosanomia, joita on helppo lukea ja ymmärtää. Ääneenlukijat voivat koostaa lukuhetkeä varten myös oman verkkokirjan Papuri-verkkokirjatyökalun avulla.

Selkokirjat

Selkokirja tuo tiedon ja lukuelämykset kaikkien saataville. Ääneen luettu selkokielinen kertomus on oiva lähtökohta keskustelulle, sillä se kutsuu jakamaan omia ajatuksia ja kokemuksia yhdessä toisten kanssa. Olemme koonneet Ystävyyden lukuhetkiä varten kirjavinkkilistan, josta löydätte sekä selkokielisiä kauno- että tietokirjoja.

Selkokirjavinkit ystävyydestä

Selkosanomat

Selkosanomat kertoo ajankohtaisista uutisaiheista. Lehdessä on selkokielisiä uutisia kotimaan ja ulkomaiden tapahtumista, urheilusta, viihteestä, kulttuurista ja arkipäivän asioista. Selkosanomien jutut siivittävät käyntiin kiinnostavan keskustelun suomalaisesta yhteiskunnasta ja ihmisistä!

Selkosanomat lukuhetkessä

Tee oma verkkokirja

Oma kirja paras kirja! Ääneenlukijat voivat koostaa lukuhetkeä varten myös oman verkkokirjan Ystävyydestä. Verkkokirjan koostaminen on helppoa ja vaivatonta maksuttoman Papuri-verkkokirjatyökalun avulla. Kirjaan voi lisätä kuvia, tekstiä, ääntä ja videota.

Tee oma verkkokirja

Julkaistu: