Kampanjan jälkeen

Toivomme, että mahdollisimman moni kampanjaan osallistuva organisaatio jatkaa yhteistyötä lukuhetkien merkeissä! Kokosimme muutamia vinkkejä suunnittelua varten.

Yhteistyön jatkaminen

  • Sopikaa, kuinka usein jatkatte lukuhetkiä. Sopisiko teille tapahtumakohtainen yhteistyö esimerkiksi pari kertaa vuodessa? Vai tahtoisitteko toteuttaa lukuhetkiä säännöllisesti esimerkiksi kerran kuukaudessa?
  • Järjestäkää lukuhetki joskus vaikkapa oppilaitoksessa tai maahanmuuttajayhdistyksessä, jolloin maahanmuuttajat voivat esitellä organisaation toimintaa vanhuksille tai kehitysvammaisille ihmisille.
  • Toteuttakaa yhteinen retki kohteeseen, joka liittyy luettavaan selkoaineistoon. Jos esimerkiksi luette Seitsemän veljeksen selkokielistä versiota, tehkää yhdessä retki vaikkapa historia-aiheiseen museoon paikkakunnallanne.
  • Arvioikaa yhdessä, mikä on mennyt hyvin ja mitä olisi hyvä kehittää. Yhteinen suunnittelu- ja arviointikokous on hyvä pitää 1-2 kertaa vuodessa, jos yhteistyönne on tarkoitus jatkua säännöllisenä.

Mukaan Yhdessä-toimintaan

Yhdessä-toiminta tuo yhteen vanhustyön organisaatioita sekä maahanmuuttaja- ja monikulttuurisuustyön toimijoita. Toiminnassa ikäihmiset ja maahanmuuttajat tutustuvat toisiinsa yhteisen tekemisen ja vapaaehtoistoiminnan merkeissä.

Lisätietoa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aili Korteniemi
Vanhus- ja lähimmäispalvelun liitto ry
aili.korteniemi(at)valli.fi
puh. 050 400 9485
http://www.valli.fi

 

Julkaistu: