Lukuvinkit

Minä luen sinulle -lukuhetki on tutustumisen ja yhdessäolon hetki. Lukuhetkissä maahanmuuttajat lukevat ääneen selkokielisiä kirjoja ja Selkosanomia, joita on helppo lukea ja ymmärtää. Tälle sivulle on koottu lukuvinkkejä selkokielisistä kirjoista ja lehdistä.

Selkokirjat

Selkokirja tuo tiedon ja lukuelämykset kaikkien saataville. Ääneen luettu selkokielinen kertomus on oiva lähtökohta keskustelulle, sillä se kutsuu jakamaan omia ajatuksia ja kokemuksia yhdessä toisten kanssa. Olemme koonneet lukuhetkiä varten kirjavinkkilistan, jossa on sekä selkokielisiä kauno- että tietokirjoja.

Minä luen sinulle -kampanjan selkokirjavinkit

Selkosanomat

Minä luen sinulle -kampanjan osallistujat saavat lahjaksi Selkosanomien vuosikerran 2019. Selkosanomat kertoo ajankohtaisista uutisaiheista. Lehdessä on selkokielisiä uutisia kotimaan ja ulkomaiden tapahtumista, urheilusta, viihteestä, kulttuurista ja arkipäivän asioista. Selkosanomien jutut siivittävät käyntiin kiinnostavan keskustelun suomalaisesta yhteiskunnasta ja ihmisistä.

Selkosanomat lukuhetkessä

Tee oma verkkokirja

Oma kirja paras kirja! Ääneenlukijat voivat koostaa lukuhetkeä varten myös oman verkkokirjan. Verkkokirjan koostaminen on helppoa ja vaivatonta maksuttoman Papuri-verkkokirjatyökalun avulla. Kirjaan voi lisätä kuvia, tekstiä, ääntä ja videota.

Tee oma verkkokirja

Julkaistu: