Uutiskirje

Uusia selkokirjoja, esitteitä tai hankkeita? Entä mitä selkokoulutuksia tai tilaisuuksia on tulossa?

Selkokeskus julkaisee 5–10 uutiskirjettä vuosittain. Kirjeissä kerromme ajankohtaisista selkokieleen liittyvistä asioista, tapahtumista ja toiminnastamme. Tilaa uutiskirje sähköpostiisi, ja kuule ensimmäisten joukossa selkokieleen liittyvistä uutisista!

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiin.

Selkokeskus tiedottaa uutiskirjeen rekisteriseloste (pdf)

Selkokeskuksen uutiskirje huhtikuu 2019

#Selkokirjastossa

Selkokeskus etsii kirjastoja yhteistyökumppaneiksi #selkokirjastossa-hankkeeseen. Kutsu selkokirjailija tapaamaan lukijoita tai vaikka lukemaan teostaan ääneen syksyllä 2019. Selkokeskus korvaa valituille kirjastoille selkokirjailijan matkakuluja ja muita kuluja. Lue lisää ja hae mukaan 10.5. mennessä!


Ehdota vuoden selväsanaista!

Selkokeskus jakaa joka toinen vuosi tunnustuspalkinnon ansiokkaasta selkotyöstä. Lue lisää Vuoden selväsanainen -palkinnosta ja ehdota palkinnonsaajaa!

Tervetuloa Selkokeskuksen koulutuksiin!

Miten kirjoitetaan selkokiellä? Entä miten selkokieli auttaa vuorovaiktuksessa? Tutustu koulutustarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan!

Haaveiletko kirjoittavasi selkokirjan? Ilmoittaudu Oriveden opiston kesäkurssille.


Selkokeskus Helsingin kirjamessuilla

Selkokeskus esittelee jälleen selkokielistä kirjallisuutta Suomen suurimmassa kirja-alan tapahtumassa. Luvassa mm. Mielensäpahoittaja-selkokirjan julkaisu ja uuden selkokirjakummin valinta!


Tilaa Selkosanomat!

Lehdet kestotilauksena 22 e / vuosi. Tutustu ja tilaa:
www.selkosanomat.fi